Troldesalens Teater- og Kulturforum

Dyrene i Hakkebakkeskoven

Billetter bestilles på følgende måde:

På https://www.ticketmaster.dk

Hos Vejen Idrætscenter i receptionen

Hos formanden Grethe Brinch Knudsen, tlf. 22500591

Ledige billetter kan købe ved døren!

Dyrene i Hakkebakkeskoven

Tirsdag den 26. maj 2020 kl. 18.00 i Troldesalen

Prisvindende scenisk opsætning af elsket børnebogsklassiker

Familieforestillingen der samler generationer.

Den klassiske børnebogsfortælling Dyrene i Hakkebakkeskoven, der er blevet læst og elsket af generationer, kan opleves i Troldesalen.

Familieklassikeren med de kendte karakterer Klatremus, Morten Skovmus, Mikkel Ræv, Bagermester Harepus og sangene Når en peberkagebager, Den som spiser gulerødder, Hip Hurra for Bamsefar…, har underholdt børn og voksne i over 50 år. I skovens dybe stille ro findes Hakkebakkeskoven, hvor den musikalske Klatremus Lillemand og Morten Skovmus bor sammen med alle deres dyrevenner.

Livet går sin vante gang i den fantasifulde skov, hvor Bamsefar er så rar, Bagermester Harepus bager kager, og den snu Mikkel Ræv forsøger at spolere idyllen.

Medvirkende: Maria la Cour, Mikkel Reenberg, Rune Antonio Bro, Linda Elvira Magnussen, Margit Watt-Boolsen, Asbjørn Agger

Instruktør: Pelle Koppel

Scenograf: Johan Kølkjær

Dramatiker, forfatter: Thorbjørn Egner Komponist Christian Hartmann og Thorbjørn Egner

Oversætter Halfdan Rasmussen

Arrangør: Tivoli A/S Medarrangør: Teater V

Aldersgrænse: Egnet for børn på 5 år eller over.

Varighed: 2 t inkl. pause. Bemærk at sluttidspunktet kan variere