Info om Covid-19

Kære teatervenner

Din sikkerhed Vejen Teaterforening følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer vedrørende teaterforestillinger tæt, så du skal være forberedt på at dit besøg i teatret vil ske på en lidt anden måde, end du er vant til.

Vigtigst af alt beder vi alle om at holde god afstand til hinanden både udenfor, i foyeren og når man skal ind og ud af salen.

Grundet den nuværende situation med COVID19 vil der være afstand mellem pladserne i salen (forholdsregler sendes ud på mail til alle gæster, der har bestilt billetter til forestillingen).

Der skal benyttes mundbind når man ikke sidder ned. Endelig er der begrænsning på, hvor mange der må være i salen.

Vi kan måske blive udsat for, at vi må nulstille billetterne, og indrette salen i zoner. Derfor kan vi ikke kan garantere, hvor i salen, man kommer til at sidde.

Kontaktperson er Grethe Brinch Knudsen – tlf. 2250 0591 eller på mail Teater@vejenteaterforening.dk